Riedel Miklóst Gódor Csaba váltja a Lechner Tudásközpont élén

Teljesültek a stratégiai célok

Riedel Miklós, a Lechner Tudásközpont vezérigazgatójának megbízatása a 2014-ben meghatározott stratégiai célok elérésével 2017. június 30-án megszűnik, július 1-jétől Gódor Csaba látja el a vezérigazgatói feladatokat.

A távozó vezérigazgató 2014 óta töltötte be pozícióját, az elmúlt években kiemelt feladatként tekintett az építészet értékteremtő munkájának támogatására és eredményeinek megosztására, bemutatására, ezzel pedig épített környezetünk minőségének javítására.

„Büszke vagyok a Tudásközpont elmúlt években nyújtott teljesítményére. Nyitottunk a távérzékelés, 3D és a BIM technológia, valamint az építészet és a dizájn felé, szemléletformáló előadásokat, workshopokat szerveztünk, egyetemi együttműködéseket hoztunk tető alá. Innovációs profilunkat sem hanyagolva el, országos rendszereket érintő informatikai fejlesztéseken dolgozunk, előmozdítottuk a korszerű 3D eszközöket és építészeti gondolkodást alkalmazó építésügy megszületését.”- emelte ki Riedel Miklós.

A Lechner Tudásközpont új vezérigazgatója, Gódor Csaba korábban a Miniszterelnökség Infokommunikációs Koordinációs Főosztályának vezetőjeként a magyarországi digitális fejlesztések stratégiáin dolgozott, többek között a Digitális Magyarország Program, a Digitális Nemzet Fejlesztési Program és a Digitális Startup Stratégia keretén belül.