A Lechner újra indul az Év Honlapja versenyen

A megújult weboldalra közönségszavazáson is lehet voksolni

A Lechner Tudásközpont ismét indul az Év Honlapja pályázaton. A 2017-ben elnyert különdíj után idén a megújult lechnerkozpont.hu oldallal száll versenybe a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat 19. alkalommal megrendezett online eseményén. 

A lechnerkozpont.hu 2017-ben elnyerte az Év Honlapja különdíjat a pályázat Kormányzat kategóriájában. A Tudásközpont idén ismét pályázik a címért a 2020 júliusában megújult honlapjával. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, de van lehetőség közönségszavazásra is november 26-ig, amely az esemény honlapján érhető el

honlap

A Lechner Tudásközpont oldaláról egy felületen érhetőek el a Lechner építészeti, elektronikus építésügyi, térinformatikai, távérzékelési, térségi tervezési, ingatlan-nyilvántartási, földmérési, térképészeti tevékenységével, valamint kulturális örökségvédelmi szakértői és lebonyolítói feladataival kapcsolatos információk. Nem csupán a tartalom, de az arculat is frissült, új színvilág és új logó is jelzi a szakmai háttérintézmény kibővült tevékenységét.