ATTRACTIVE DANUBE műhelysorozat

Zárórendezvény a Lechner Tudásközpontban

A végéhez érkezett a Lechner Tudásközpont szervezésében, az ATTRACTIVE DANUBE nemzetközi projekt keretében zajló műhelysorozat, amelynek harmadik, záró rendezvénye Budapesten lesz 2018. március 7-én. A hazai, területi vonzóképességi monitoring adatplatform kialakítására irányuló szakmai eszmecserék eredményeként létrejött a nemzetközi, valamint a hazai szintű platform is. A rendezvény fő célja a területi vonzóképességi indikátorokat tartalmazó térinformatikai alkalmazás bemutatása az érdeklődő kutatók, civil szervezetek, valamint az üzleti és kormányzati szféra számára.

A workshop témája lesz továbbá a projekt ismertetésén túl a bizalom és boldogság attraktivitáshoz fűződő kapcsolata, valamint a projektben résztvevő partnerországok adataiból képzett egységes vonzóképességi indikátorok esetében alkalmazott módszertan bemutatása is. A résztvevők saját laptopon maguk is kipróbálhatják, véleményezhetik az alkalmazást.

A rendezvény időpontja: 2018. március 7. 10 óra

Helyszín: Lechner Tudásközpont, Budapest, Budafoki út 59. E/3. (Ügyféltér)

Program:

9:45 – 10.00 Regisztráció

10.00 – 10.15 Területi vonzóképesség a Duna Régióban és hazánkban – Jaschitzné Cserni Tímea (Lechner Nonprofit Kft.)

10.15 – 10.45 Közös- és nemzeti vonzóképességi adatplatform bemutatása –Nagy András (Lechner Nonprofit Kft.)

10.45 – 11.00 Attraktivitás mérésének további lehetőségei (bizalom- és boldogságkutatás) – Mogyorósi Balázs (Első Magyar Felelősségteljes Innováció Egyesület)

11.00 – 11.15 Kávészünet

11.15 – 12.00 Adategyeztetési módszertan bemutatása – vita

12.00 – 13.00 Ebéd

A workshopon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelentkezési szándékát március 5-ig jelezze Jaschitzné Cserni Tímeánál a timea.cserni@lechnerkozpont.hu e-mail címen.

Borítókép: Lechner Tudásközpont / Hamar József

Jaschitzné Cserni Tímea