A Digitális Légifelvétel Archívum, a fentrol.hu oldal a Lechner Nonprofit Kft. Légifilmtárában található felvételek közül a már digitalizáltakhoz biztosít online hozzáférést a nap 24 órájában. A Légifilmtárban fél millió felvétel található az 1959 - 2007 időszakból. Mintegy 63.000 archív elvétel digitalizálását végeztük el a 2014 nyarán lezárult „Digitális légifelvétel archívum online szolgáltatása” (DLA) című projekt keretein belül, a digitalizálást pedig azóta is folyamatosan végezzük. Félévente mintegy 9.000-10.000 felvétel kerül publikálásra.

Szeretnénk, ha megelevenednének a megfagyott pillanatok, ha minél többen osztanák meg személyes ismereteiket, élményeiket. A képek kiegészülhetnének azokkal a láthatatlan információkkal melyek emberközelivé tudják hozni e fentről készült képeket, jelöljük meg a képeken az „ökröt, tornyot, szelíd tanyát”!

A légifelvételek nagy mennyisége és esetenként a pontos illesztésekhez szükséges adatok hiánya miatt, a DLA projekt nem terjedt ki a teljes képterületek szabatos georeferálásra, csak a légifelvételek középpontjainak körülbelüli helyzete került meghatározásra. Ezért a felvételek egy része sajnos a térképen nem pontosan azon a helyen jelenik meg, amelyet ábrázol. A képek elhelyezkedésének kiigazítására várjuk a játékos kedvűeket, akik  a  „munkájukért” pontokat kapnak, melyek az alkalmanként megrendezett versenyeken ajándékokra válthatók.