Aktuális állásajánlataink

Az alábbi pozíciók betöltésére keresünk munkatársakat:

„Mi minden nap kezdetét örömmel várjuk, mert szívesen és szenvedélyesen foglalkozunk hivatásunkkal”

Tudásközpontunk olyan embereknek nyújt hosszú távú karrierlehetőséget, akik törekednek arra, hogy a legtöbbet kihozzák magukból, nyitottak az újra, kreatívak és jól érzik magukat egy kihívásokkal teli munkavégzés során.

Miért jó nálunk dolgozni?

  • Biztos háttér
  • Szakmai kihívások
  • Folyamatos fejlődési lehetőség
  • Jó csapat

Megkérdeztük kollégáinkat: szerintük miért jó nálunk dolgozni?

„Mert azt csinálhatom, amit szeretek és mindemellett folyamatosan adott a szakmai kihívás, így a fejlődési lehetőség is. A kollegák segítőkészek, együttműködők, megoldásorientáltak. Jó társaság alakult ki, akikkel szívesen töltöm az időmet a munkaidőn kívül szervezett programokon is.„ (Márta)

„Mivel a társaság nagyon sok feladatkörrel, témával foglalkozik, az itt dolgozó kollégák szakterületüket és érdeklődési körüket tekintve is sokszínűek,  ezért ha a feladatmegoldás során elakadok, biztos találok egy segítő másik nézőpontot, ami átlendít az akadályokon.” (Rita)

„Szakmai kihívások, kreatív megoldások, jó munkahelyi kapcsolatok.” (Péter)

„A Lechnernél a gyakorlatban kamatoztathatom szakmai tudásom, és lehetőség nyílik saját projektek, ötletek megvalósítására.” (Gergő)

A kiválasztás menete

A kiválasztás folyamata átlagosan 2-4 hetet vesz igénybe, de bizonyos pozícióknál ettől lehet eltérés, hiszen a jelölttel szemben támasztott követelmények, illetve a jelentkezők száma jelentős különbséget mutathat az egyes állásajánlatok esetében.

A beérkezett pályázatokat csak a jelentkezési határidő lejárta után kezdjük el értékelni, majd a továbbjutó jelölteket telefonon értesítjük, megbeszélünk velük egy időpontot a kiválasztás következő fordulójához, ami lehet tesztírás (szakmai, pszichológiai, stb.), interjú.

A folyamat jellemzően két-három fordulós és minden forduló értékelésekor a legjobb jelöltekkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot és hívjuk be a következő személyes találkozóra.

Végül, a kiválasztási folyamat utolsó lépéseként a kiválasztott pályázónak, vagy pályázóknak ajánlatot teszünk, illetve az összes jelentkezőnek e-mailen értesítést küldünk.

Ha felkeltettük érdeklődését, és filozófiánk, valamint céljaink közel állnak Önhöz, csatlakozzon hozzánk, és küldje el önéletrajzát

a toborzas@lechnerkozpont.hu e-mail címre.