IRM újra - Októberben ismét ingatlanrendező földmérő minősítő vizsga

A jelentkezési határidő szeptember 20.

A földmérők számára 2023. október 4-én, 10:00 órakor ismét alkalom nyílik az ingatlanrendező földmérő minősítés megszerzésére.

A soron következő ingatlanrendező földmérő minősítő vizsgát  a Lechner Tudásközpont 2023. október 04-én, szerdán 10:00 órai kezdéssel szervezi meg. A jelentkezési határidő szeptember 20.

A minősítés iránti kérelmet az előírt dokumentációval együtt a lakóhely szerinti vármegyei kormányhivatal földmérési szakfelügyelőjéhez kell benyújtani. A kormányhivatal továbbítja a szakfelügyeleti véleménnyel ellátott kérelmet a Lechner Tudásközpontba.

Vizsgára jelentkezni a megyei földmérési szakfelügyelő támogató véleménye alapján lehet a Lechner Tudásközpontnál, elsősorban e-papíron az alábbiak szerint:

Témacsoport:        Földmérő igazolvány, ingatlanrendező földmérő minősítés
Ügytípus:                Új minősítés igénylése (IRM)
Címzett:                 Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft.

További információk a Lechner ingatlanrendező földmérő minősítéssel kapcsolatos tájékoztató oldalán olvashatók.

A vizsga helyszíne: Budapest XI. kerület, Budafoki út 59. E/3 épület. Belépés az Ügyfélszolgálati bejáraton történik. A helyszínt megközelíteni gyalogosan érdemes (M4 metró, 4-6 villamos). Parkolni díjfizetés ellenében a környező utcákban vagy a közeli bevásárlóközpont mélygarázsában lehet.