Milyen legyen a jövő magyar családi háza?

Álmodj otthont!

Legyen olyan, amilyet Te tervezel! Formáld Te a hazai építészetet, küldd be családi ház ötletterveidet 2019. július 31-ig a Nemzeti Mintaterv Katalógus ötletpályázatára!

Álmodj otthont, tégy a minőségi épített környezetért, küldd be családi ház ötletterveidet az építészeti ötletpályázatra! Az ötletpályázaton építész hallgatók is indulhatnak, egy pályázó több megoldást is beküldhet. Minden díjazott ötlet legalább bruttó 500 000 forint pénzdíjazásban részesül. Egy pályamű díjazásának mértéke a pályaműben található, a Bírálóbizottság által elfogadott megoldások számától függően nő. Például amennyiben egy pályaműben a Bírálóbizottság öt megoldásból kettőt elfogadott, úgy a pályamű kétszer bruttó 500 000 forintban, tehát bruttó 1 000 000 forintban részesül. Nem kész kiviteli tervet várunk Tőled, a tervdokumentációk kidolgozása az ötletek díjazása után történik.

Három kategóriában lehet pályaműveket benyújtani: 
1) sátortetős kockaházak átalakítása,
2) kalákában megépíthető családi házak,
3) a legkorszerűbb technológiával épülő családi házak – okos otthonok.

A pályaművek benyújtásának határideje 2019. július 31, egy pályázó több kategóriában is adhat be megoldásokat az E-Tervpálya weboldalán. A beérkezett pályamű-megoldásokat elismert építészekből álló zsűri bírálja el, az értékelést követően a kiíró legfeljebb 150 tervet vásárolhat meg.

További információ és jelentkezés az ötletpályázatra itt!

Fenyővári Bernadett