Smart Budapest 2019

Konferencia Budapest Főváros Önkormányzata szervezésében

A városi smart megoldások és a lakók szerepe kerül fókuszba a 2019. április 12-én sorra kerülő Smart Budapest konferencián. A Budapest Főváros Önkormányzata szervezésében megvalósuló szakmai rendezvényen Rab Judit, a Települési szolgáltatások osztályának vezetője és Szemerey Samu, vezető településügyi szakértő képviseli a Lechner Tudásközpontot.

Április 12-én Smart Budapest címmel konferenciát szervez Budapest Főváros Önkormányzata. Az Újvárosháza Dísztermében megrendezett szakmai eseményen a Smart Budapest Keretstratégia készítésének tapasztalatait, a városi smart megoldások térnyerését és a városlakók okos városban betöltött szerepét vizsgálja tizenhárom szakértő. A két szekció egy-egy pódiumbeszélgetésén Rab Judit, a Tudásközpont Települési szolgáltatások osztályának vezetője és Szemerey Samu, a Lechner Tudásközpont vezető településügyi szakértője vesz részt.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhely-kapacitás miatt regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát április 10-ig jelezze a smartbp@budapest.hu e-mail címen a kitöltött Regisztrációs lap megküldésével. A Magyar Építész Kamara szakmai továbbképzésként elismeri a konferencián való részvételt, amelynek pontértéke 1,5 pont. Ennek igénylését a regisztráció során kell jelezni.

Letölthető dokumentumok:
Regisztrációs lap
Meghívó
Adatkezelési tájékoztató

Forrás: Budapest Főváros Önkormányzata

Borítókép: Jancsó Ágnes / Lechner Tudásközpont

Jancsó Ágnes